Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان بر اساس نتایج این مطالعه هشدار دادند  که وجود سرب در آب آشامیدنی حتی بسیار کم برای مبتلایان به بیماری کلیه،  ایمن نیست.

وجود مقادیر کم سرب در آب آشامیدنی در آمریکا شایع است. اکنون یافته های این مطالعه حاکی از آن است که قوانین سازمان حفاظت از محیط زیست این کشور  در مورد میزان سرب مجاز در آب آشامیدنی، برای ۳۰ تا ۴۰ میلیون آمریکایی مبتلا به بیماری کلیوی خطرناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان می گویند: درحالی که نوشیدن آب به طور یکنواخت عملی سالم به نظر می رسد، اما وجود میزان کم آلودگی سرب در اکثر سیستم های آب آشامیدنی در آمریکا ممکن است اثرات سمی برای مبتلایان به بیماری مزمن کلیه داشته باشد.  

پژوهشگران در این مطالعه داده های سلامتی نزدیک به ۶۰۰ هزار نفر را در آمریکا که از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۷ دیالیز کلیه را شروع کرده اند، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

آنها همچنین داده های «سازمان حفاظت از محیط زیست» آمریکا را در مورد غلظت سرب در سیستم های آب جامعه در پنج سال قبل از شروع دیالیز توسط این بیماران بررسی کردند.

محققان محور توجه خود را بر روی تأثیرات احتمالی سرب بر سطح هموگلوبین، پروتئین حمل کننده اکسیژن در گلبول های قرمز خون که تحت تأثیر مسمومیت سرب قرار گرفته است، متمرکز کردند.

نتایج این مطالعه نشان داد: بیمارانی که در شهرهایی زندگی می کردند که سطح سرب در آب آشامیدنی آنها قابل تشخیص است،  غلظت هموگلوبین خون آنها قبل از شروع دیالیز و در طول ماه اول دیالیز به اندازه قابل توجهی پایین تر بود.

همچنین این افراد دزهای بالاتری از داروها را برای درمان کم خونی دریافت می کردند؛ کم خونی زمانی اتفاق می افتد که تعداد گلبول های قرمز خون یا سطح هموگلوبین کمتر از حد طبیعی باشد.

نتایج این مطالعه که در نشریه JASN منتشر شده است تاکید می کند که باید تلاش های دقیق تری برای بهبود زیرساخت های سیستم آب به منظور محافظت از بیماران کلیوی در برابر این خطر ناشناخته صورت گیرد.

برچسب‌ها سرب ایالات متحده آمریکا آب آشامیدنی برگزیدگان علم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرب ایالات متحده آمریکا آب آشامیدنی سرب ایالات متحده آمریکا آب آشامیدنی برگزیدگان علم آب آشامیدنی سرب در آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۶۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ علیرضا غیاثی گفت: عملیات تامین آب آشامیدنی بهداشتی برای ۳۷۲ روستای کم آب و با تنش آبی در گیلان درقرارداد با قرارگاه امام حسن مجتبی، در قالب طرح محرومیت زدایی و برای اجرای عملیات آب رسانی به ۸ مجتمع آبرسانی و ۶ تک روستا در گیلان با هزار و ۸۲۷ میلیارد تومان اعتبار با اجرای قرارگاه خاتم الانبیا و سازمان بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان آغاز شد.

وی با بیان اینکه با افتتاح این طرح‌های آب رسانی تا پایان امسال، ۱۶۹ هزار و ۹۲۳ خانوار روستایی از مزایای آن‌ها برخوردار می‌شوند، افزود: اجرای هزار و ۶۲۶ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع آب آشامیدنی، ساخت ۷۴ مخزن ذخیره به حجم بیش از ۲۵ هزار مترمکعب، ساخت ۷۱ ایستگاه پمپاژ آب، حفر ۳۱ حلقه چاه و بهسازی ۱۱ دهنه چشمه از بخش‌های مختلف این طرح محرومیت زدایی است. 

علیرضاغیاثی از پیشرفت ۳۳ درصدی طرح محرومیت زدایی در ۹۰ روستای گیلان با صرف بیش از ۳۴۱ میلیارد تومان هزینه تا به امروز خبر داد و گفت: حفر ۱۴ حلقه چاه، لوله گذاری یک هزار و ۸۸ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع آب آشامیدنی، ساخت ۶ ایستگاه پمپاژ، بهسازی ۱۱ دهنه چشمه، ساخت ۱۰ مخزن ذخیره به حجم ۲ هزار و ۹۰۰ مترمکعب از طرح محرومیت زدایی شرکت آب و فاضلاب گیلان تا کنون انجام شده است.

دیگر خبرها

  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • بیش از ۱۱ کیلومتر از خط انتقال آب آشامیدنی شهر کرمان شستشوشد
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • جزئیات جدید از مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز